Basiscursus Verhalen Vertellen

Logo Vertelacademie

Wil je vakantie vieren en tegelijk iets nieuws leren? Dan is dit iets voor jou. De inhoud van deze cursus is hetzelfde als onze basiscursus verhalen vertellen, maar de lessen vinden plaats in vier aaneengesloten dagen.
In combinatie met onze tips voor logies in de omgeving heb je een perfect weekje uit. Uiteraard is de cursus ook gewoon toegankelijk voor mensen die in de regio wonen.
De basiscursus verhalen vertellen is geschikt voor iedereen die aan de slag wil gaan met het vertellen van verhalen. Tijdens de cursus komen de grondbeginselen van de kunst van het verhalen vertellen aan de orde: verhaalstructuren, associatie- en fantasietraining, beeldend vertellen, presentatie en vertellen vanuit perspectief. De cursus wordt afgesloten met een presentatie aan de eigen groep. Je hebt geen vertelervaring nodig om deze cursus succesvol te kunnen volgen.
De hier vermelde datum is de startdatum. Meer informatie over vervolgdata, inhoud en aanmelden vind je op de website van de Vertelacademie. https://www.vertelacademie.nl/basiscursus