Blended Basiscursus Verhalen Vertellen

Logo Vertelacademie

Heb je altijd al willen leren vertellen, maar heb je een volle agenda? Deze ‘blended’ cursus verhalen vertellen is uitermate geschikt voor deelnemers die niet wekelijks een lange reis naar een cursuslocatie willen maken, door zorgtaken niet gemakkelijk van huis kunnen of de lessen op een efficiënte manier graag over een langere periode spreiden.
In deze variant van onze populaire basiscursus combineer je twee fysieke lesdagen op zaterdag met vier online avondbijeenkomsten en korte voorbereidingsopdrachten, die je tussen de lessen zelfstandig uitvoert op een moment dat het jou schikt.
De basiscursus verhalen vertellen is geschikt voor iedereen die aan de slag wil gaan met het vertellen van verhalen. Tijdens de cursus komen de grondbeginselen van de kunst van het verhalen vertellen aan de orde: verhaalstructuren, associatie- en fantasietraining, beeldend vertellen, presentatie en vertellen vanuit perspectief. De cursus wordt afgesloten met een presentatie aan de eigen groep. Je hebt geen vertelervaring nodig om deze cursus succesvol te kunnen volgen.
De hier vermelde datum is de startdatum. Meer informatie over vervolgdata, inhoud en aanmelden vind je op de website van de Vertelacademie. https://www.vertelacademie.nl/basiscursus