Vertelcafé Gember & Citroenen presenteert: Raymond den Boestert

Gember en citroenen briefkaart 2017 voor
Gember en citroenen briefkaart 2017 voor

Drie vertellers op het ‘leer- en probeer-podium’:
Tamara Weessies, met een heerlijk Koreaans sprookje,
Casper Fioole met een eigentijdse kijk op de Utrechtse Kinderboom
Sheila Visser met een mooie Indonesische fabel.

Na de pauze staat Raymond den Boestert in het spotlicht, terwijl hij zich muzikaal laat ondersteunen door percussionist Nico van Asdonck.
Hij vertelt twee verhalen die ooit van ver naar Nederland reisden. En die al heel vaak door vertellers vertolkt zijn. Zo eigenwijs als hij is, weet hij er toch een geheel eigen draai aan te geven.

Als klein kind in de klas kon Raymond zijn hoofd er vaak niet bijhouden. Behalve wanneer de leerkracht de lesstof verpakte in een verhaal. Dan kreeg hij er een beeld bij. Als dit niet het geval was, dwaalde hij af en verzon hij zelf verhalen.
Vele jaren later is dat communiceren in beelden de kern in Raymond zijn werk als verhalenverteller en verteldocent.
________________________________________

Alle info nog even op een rij:
Wanneer:
– zondag 18 februari
– 16:00 uur deur open
– 16:30-18:30 voorstelling

Waar?
‘De Nieuwe Anita‘, Frederik Hendrikstraat 111, 1052 HN Amsterdam(bereikbaar met tram 3, halte Hugo de Grootplein, of bus 18 Amsterdam CS => Slotervaart, halte G. v Ledenberchstraat)

Hoe- en hoeveel?
Tot en met zondag 11 februari kun je nog een ‘Early Bird’ – reservering doen à € 10,00 daarna geld het normale tarief van € 12,50 p/p. (Mocht er toevallig nog plek zijn, kun je op de dag zelf en/of aan aan de deur terecht voor € 15,00 maar ik durf niet te garanderen dat die plekken er werkelijk nog zullen zijn).

Reserveren doe je als volgt: Je vult op dit https://www.gemberencitroenen.nl/contact/ in, wie je bent en eventueel met wie je komt en klikt vervolgens op verzenden. Je krijgt dan van mij een mailtje terug met daarin een Tikkie.

LET op! Pas met het betalen van dat Tikkie zet je jezelf op de reserveringslijst.