← Terug naar Evenementen

februari 2023

8 februari @ 16:30 - 22 februari @ 18:30

+ Google Maps

We gaan verhalen vertellen. Waargebeurde verhalen, fictieve verhalen, verhalen van lang geleden en verhalen van nu. We onderzoeken verhaalstructuren, improviseren met teksten en werken aan vorm, inhoud en presentatie. Verhalen gaan leven door een sterke verbinding met jezelf, je materiaal en je luisteraars. Ontspanning en bewust inzetten van lichaam, adem en stem helpen daarbij. Leer hoe je met jouw verhaal anderen kunt raken, meenemen en inspireren!

15 februari @ 16:30 - 1 maart @ 18:30

22 februari @ 16:30 - 8 maart @ 18:30