← Terug naar Evenementen

september 2020

29 september @ 19:30 - 10 november @ 21:30

+ Google Maps

We gaan verhalen vertellen. Waargebeurde verhalen, fictieve verhalen, verhalen van lang geleden en verhalen van nu. We onderzoeken verhaalstructuren, improviseren en werken aan vorm, inhoud en presentatie. Verhalen gaan leven door een sterke verbinding met jezelf, je verhaal en je publiek. Ontspanning en bewust gebruik van lichaam, adem en stem helpen daarbij. Leer hoe je met jouw verhaal anderen kunt raken, overtuigen en inspireren!

oktober 2020

Workshop verhalen vertellen

3 oktober @ 13:00 - 17:00
Tugela 85, Tugelaweg 85
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

We gaan verhalen vertellen. Verhalen van lang geleden en verhalen van nu. We onderzoeken verhaalstructuren, maken storyboards, improviseren met teksten en werken aan vorm, inhoud en presentatie. Verhalen gaan leven door een sterke verbinding met jezelf, je materiaal en je luisteraars. Ontspanning en bewust gebruik van lichaam, adem en stem helpen daarbij. Leer hoe je met jouw verhaal, anderen kunt raken, overtuigen en inspireren!

6 oktober @ 19:30 - 17 november @ 21:30

13 oktober @ 19:30 - 24 november @ 21:30