Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Basiscursus Verhalen Vertellen

11 maart

€370

De Basiscursus Verhalen Vertellen van de Vertelacademie is een vierdaagse cursus voor iedereen die aan de slag wil gaan met het vertellen van verhalen.

Tijdens de cursus komen de grondbeginselen van de kunst van het verhalen vertellen aan de orde: verhaalstructuren, associatie- en fantasietraining, beeldend vertellen, presentatie en vertellen vanuit perspectief. De cursus wordt afgesloten met een presentatie aan de eigen groep.

Je hebt geen vertelervaring nodig om deze cursus succesvol te kunnen volgen. We verwelkomen regelmatig leerkrachten, gemeenteraadsleden, marketeers, (groot)ouders, stadsgidsen, communicatie-professionals, leden van vertelkringen, ondernemers, predikanten, leidinggevenden en liefhebbers van verhalen.
Ook deelnemers die al verhalen vertellen in hun werk of als hobby, kunnen de basiscursus volgen om hun vertelvaardigheden aan te scherpen.

De hier vermelde datum is de startdatum. Meer informatie over vervolgdata, inhoud en aanmelden vind je op de website van de Vertelacademie.

Gegevens

Datum:
11 maart
Kosten:
€370
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vertelacademie.nl/basiscursus/basiscursus-verhalen-vertellen

Organisator

Vertelacademie
Telefoon:
030 3200766
E-mail:
administratie@vertelacademie.nl
Site:
https://www.vertelacademie.nl/

Overige informatie

Docent
Verschillende docenten geven de basiscursus

Locatie

Theaterhuis De Berenkuil
Biltstraat 166
Utrecht, 3572 BP Nederland
+ Google Maps