‘Wat zou daar nou achter zitten’ een workshop van Katty Wtterwulghe

Katty Wtterwulghe

Dit nieuwe jaar begint voor Gember en Citroenen meteen al met spektakel; Uit Kapelen (een voorstad van de Vlaamse stad Antwerpen) hebben we nota bene Katty Wtterwulghe weten te strikken om een workshop te geven en te komen vertellen.

Ze behaalde haar master (Woord-Drama & bewegingsexpressietherapeut) en geeft al ruim 30 jaar les aan de Stedelijke Academie voor Muziek-Woord-Beeld van Ekeren, specialiseerde zich de laatste 15 jaar in het vak Storytelling. Op verzoek van diverse organisaties verzorgt Katty coaching en storytellingtrainingen. In ‘De Kasteelpraktijk’ gebruikt ze storytelling (naast bewegingsexpressie) ook voor therapie voor kinderen en volwassenen.

Bij ‘Gember en Citroenen’ komt ze niet alleen vertellen (daarover straks wat meer), ze geeft eerst een korte workshop getiteld: ‘Wat zou daar nou achter zitten?’ Tijdens die workshop licht ze een tipje van de sluier op van wat de kracht van symboliek & archetypes kan zijn voor je verhaal en voor jezelf als verteller. Ze werkt met duo’s en er wordt gezamenlijk feedback uit gewisseld. Er is nog plaats voor twee vertellers, (die al wat ervaring hebben)

Waar is het?
‘De Nieuwe Anita’, Frederik Hendrikstraat 111, 1052 HN Amsterdam
bereikbaar met tram 3, halte Hugo de Grootplein, of bus 18 Amsterdam CS => Slotervaart, halte G. v Ledenberchstraat

Reserveren via: https://www.gemberencitroenen.nl/contact/